Michael Ugom

Wat u moet weten over op Cardano gebaseerde gedecentraliseerde Exchange "SundaeSwap"

2022-10-29

Gepubliceerd op: 21:23

Een nieuwe gedecentraliseerde uitwisseling genaamd SundaeSwap is gelanceerd op de Cardano-blockchain.

SundaeSwap is een gedecentraliseerde uitwisseling waarmee gebruikers digitale activa kunnen verhandelen voor ADA-tokens.

SundaeSwap, de eerste gedecentraliseerde cryptocurrency-uitwisseling op de Cardano-blockchain, is onlangs live gegaan, dit komt na klachten van gebruikers over mislukte transacties van de token-swap. Vergeleken met Uniswap’s UNI-token, dat de geautomatiseerde liquiditeitsverschaffer aanstuurt, heeft SundaeSwap zijn token, SUNDAE, dat op het moment van schrijven wordt verhandeld tegen $ 0,02342 op coinmarketcap met een handelsvolume dat is gestegen met 24,32%

Fotokredit: Coincu News

Cardano heeft zichzelf bewezen met de succesvolle lancering van SundaeSwap. Blockchain-gegevens suggereren dat Cardano-walvissen hun ADA hebben kunnen ruilen voor SUNDAE.

SundaeSwap zet zich in om een veilig platform te bieden voor gebruikers om digitale activa te verhandelen.

De uitwisseling zet zich ook in voor het beschermen van de privacy van klanten en het aanbieden van een gevarieerde reeks digitale activa.

Het uitwisselingsteam heeft ook een nieuwe mobiele portemonnee ontwikkeld die rechtstreeks verbinding maakt met de Cardano-blockchain. Gebruikers kunnen ADA-tokens verzenden, ontvangen en opslaan in de portemonnee zonder de hele blockchain te hoeven downloaden.

Gebruikers kunnen de portemonnee ook verbinden met hun SundaeSwap-account en deze gebruiken om rechtstreeks vanaf hun mobiele apparaten te handelen.

De uitwisseling maakt gebruik van een peer-to-peer-systeem dat draait op de Cardano-blockchain. Gebruikers kunnen ADA-tokens verhandelen, maar ook gebruiken om deel te nemen aan veilingen en te stemmen voor nieuwe activa die op de beurs worden vermeld.

Fotokredit: Capital.com

De uitwisseling is ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn en biedt een verscheidenheid aan functies die niet beschikbaar zijn op andere gedecentraliseerde uitwisselingen.

SundaeSwap is een gedecentraliseerde uitwisseling die de Cardano-blockchain gebruikt om transacties te beveiligen. De uitwisseling is gemaakt door de ontwikkelaars van Cardano, Emurgo en IOHK.

Voor de lancering hebben de ontwikkelaars een nieuw protocol gemaakt met de naam Daedalus. Dit protocol is verantwoordelijk voor het beheer van de privacy en veiligheid van het geld van gebruikers. Het platform wil extreem gebruiksvriendelijk zijn en zal een intuïtieve interface hebben die handelen gemakkelijk maakt.

Het eerste product van het project is een peer-to-peer uitwisseling zonder transactiekosten. Het platform is ontworpen om een groot aantal transacties te kunnen verwerken, zodat het een betrouwbaar handelsplatform kan worden voor gebruikers van over de hele wereld.

ADA kan worden opgeslagen op de Daedalus-desktopportemonnee naast de Cardano mobiele portemonnee en wordt momenteel vermeld als een ERC20-token. 

Het Cardano-team ontwikkelde hun hardware-portemonnee genaamd de Yoroi Wallet. De Yoroi Wallet is open-source en beschikt over een native Daedalus-client die ADA-opslag ondersteunt.

De huidige (en lopende) roadmap van Cardano is te vinden op hun website en beschrijft de plannen van het team voor de toekomst van hun project. De roadmap is opgedeeld in drie grote fasen:

 1. Byron
 2. Shelley
 3. Goguen

De Byron-fase is de huidige fase en omvat het volgende:

 1.  Cardano Settlement Layer (CSL)
 2. Daedalus Wallet 
 3. Icarus Faucet
 4. Ouroboros Genesis
 5. Cardano Forum
 6. Cardano Toolkit.

De Shelley-fase is de komende fase en omvat het volgende:

 1. Cardano Computation Layer (CCL)
 2. Smart Contracts
 3. Sidechains
 4. IELE VM
 5. RINA, and 
 6. K-EVM.

De Goguen-fase is de komende fase en omvat het volgende:

 1. Quantum-resistant cryptography
 2. Smart Contract language improvements
 3. Ouroboros BFT protocol, and 
 4. IELE Virtual Machine Improvements.

De backend is geschreven in Haskell en de frontend is geschreven in Scala. Cardano gebruikt het Ouroboros Proof-of-Stake-algoritme dat is uitgevonden door Aggelos Kiayias, een van de leidende wetenschappers achter Cardano.

Fotokredit: CryptoSlate

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u op de beurs kunt handelen

Hoe te handelen op SundaeSwap

Stap 1: Maak een Wallet aan De eerste stap is het aanmaken van een Wallet.

Dit kunt u doen door op de knop “Registreren” in de rechterbovenhoek van de site te klikken. U moet dan een gebruikersnaam en wachtwoord aanmaken en uw mobiele telefoonnummer opgeven. Dit is om ervoor te zorgen dat ze contact met je kunnen opnemen als er problemen zijn met je account.

Zodra u dit hebt gedaan, kunt u op de knop “Volgende” klikken om door te gaan.

Stap 2: Geld storten Om geld te storten, hoeft u alleen maar op uw gebruikersnaam in de rechterbovenhoek van het scherm te klikken en vervolgens “Wallet” te selecteren.

Dit brengt u naar de portemonnee-pagina. U kunt vervolgens op Storten klikken om uw account van geld te voorzien.

Nadat u geld heeft gestort, moet u op de knop Volgende klikken om verder te gaan.

Stap 3: Bitcoin of Ethereum kopen Om bitcoin te kopen, hoeft u alleen maar op het tabblad Kopen/verkopen in de rechterbovenhoek van uw scherm te klikken en vervolgens Bitcoin of Ether als uw valuta te selecteren.

Nadat u uw valuta heeft geselecteerd, kunt u het bedrag aan bitcoin of Ethereum selecteren dat u wilt kopen. Vervolgens kunt u aangeven hoe u uw bestelling wilt betalen.

Stap 4: Uw aankoop bevestigen Nadat u een bestelling heeft geplaatst, moet u de transactie bevestigen.

U krijgt dan een bevestigingsscherm te zien waarin u wordt gevraagd de transactie te bevestigen. Nadat u de transactie heeft bevestigd, ziet u uw bitcoin- of Ethereum-saldo in de rechterbovenhoek van uw scherm.

Dat is het! Je hebt succesvol bitcoin of Ethereum gekocht.

Contact

Neem contact op met MiD92 Crypto Division en start met investeren in het meest veerkrachtige en winstgevende investeringsplatform ter wereld.

Pin It on Pinterest

error: Crypto Division content is protected!!