Joey Nafzger

Wat omhoog gaat, moet naar beneden komen, net als de zon

Gepubliceerd op:

16:44 22-02-2022

Wat omhoog gaat, moet naar beneden komen, net als de zon.

Als de prijs omlaag gaat, is het tijd om te verkopen.
Zal $ 38.300 vandaag de bodem van de opwaartse trend zijn?

Terugkijkend op de voorspellingen van 18 februari dit jaar
De grootste uitdaging voor de toekomst is de volatiliteit en de afwisselende cycli van economische groei en achteruitgang die verdere acceptatie accepteren.

De vraag naar Bitcoin (BTC) zit al een heel jaar in een bearmarkt. De vraag is nu wie het kruidenvat aansteekt naar een nieuw record.
Zie MiD92 Crypto Division-voorspelling hier: Accumulatie voor Q2

BTC
Is er een W patroon?

Als de prijs stijgt, is het tijd om te kopen.


Checkpoint is bereikt, tijd om weer serieus te worden.
Ook al is het niet eenvoudig te traceren waar de (MM) market maker richting heeft uitgezet, het is altijd belangrijk om de dip gefaseerd in te kopen. Als je denkt, als uit je onderzoek blijkt dat de prijs niet verder naar beneden zakt, zal het dit altijd doen..


Zijn het de Verenigde Staten die een op spotprijs gebaseerd exchange-traded fund goedkeuren, een verdere trend in de wereldwijde acceptatie van de cryptomarkt of een land dat El Salvador volgt om van Bitcoin een wettig betaalmiddel te maken.

Het bruto binnenlands product van El Salvador groeide in 2021 met 10,3%. We hebben het over een land dat vóór 2021 nooit een groei van het BBP met dubbele cijfers had.


De Salvadoraanse president merkte op dat de “export van El Salvador (een belangrijke motor van economische groei) in januari met 13% groeide, vergeleken met januari 2021.”

Contact

Neem contact op met MiD92 Crypto Division en start met investeren in het meest veerkrachtige en winstgevende investeringsplatform ter wereld.

Pin It on Pinterest

error: Crypto Division content is protected!!