Joey Nafzger

Solana – SOL lijkt de eerste te zijn in ”de stap omhoog maken”

Gepubliceerd om:

18:02 20-02-2022

Wat is Solana?

Solana is de snelste blockchain ter wereld en het snelst groeiende ecosysteem in crypto, met duizenden projecten verspreid over DeFi, NFT’s, Web3 en meer.
Smart contracts, of verzamelingen code die een reeks instructies op de blockchain uitvoeren, zijn cruciaal bij het uitvoeren van gedecentraliseerde financiën, of DeFi, applicaties en niet-vervangbare tokens, of NFT’s.

Aangezien Solana de laatste tijd uitbundig is, is het belangrijk om gedegen onderzoek te doen en de risico’s/mogelijkheden te begrijpen voordat u gaat beleggen.

4uur candle chart op Tradingview van Solana - SOL

Solana is gelanceerd in maart 2020. Anatoly Yakovenko, oprichter van Solana, heeft Solana ontworpen om slimme contracten en het maken van gedecentraliseerde applicaties of dapps te ondersteunen.

Deze blockchain werkt op een proof of history (PoH) en een proof of stake (PoS) model. Met PoS kunnen validators transacties verifiëren aan de hand van het rapport van hoeveel munten ze in hun bezit hebben, terwijl PoH het mogelijk maakt om die transacties sneller te voorzien van een tijdstempel en te onderbouwen.
(bron: Solana-whitepaper.)

Solana -SOL
Een krachtige blockchain die bouwers over de hele wereld ondersteunt die crypto-apps maken.

“Solana kan meer transacties per tijdseenheid realiseren en heeft aanzienlijk lagere kosten”, in vergelijking met Ethereum, zegt Sam Trabucco, co-CEO van het kwantitatieve cryptocurrency-handelsbedrijf Alameda Research.

Hoewel het nog vroeg is om te zeggen of Solana weer een stap omhoog maakt, is hij wel enigszins positief voor de rest van de cryptocurrency-markt. Het roept wel nostalgie op bij het nadenken over wat er in augustus 2021 is gebeurd.


Houd er rekening mee dat er deze week verschillende aankondigingen zijn geweest waarin grote fondsen worden ingezet voor investeringen in projecten met betrekking tot DeFi, NFT’s en Web3.

Contact

Neem contact op met MiD92 Crypto Division en start met investeren in het meest veerkrachtige en winstgevende investeringsplatform ter wereld.

Pin It on Pinterest

error: Crypto Division content is protected!!