Logan Besurey

Meer liquidatie in aankomst, de $ 20K zakpiramide van Bitcoin

Gepubliceerd op:

11:04 19-05-2022

 Een duidelijke doorbraak lager zal meer neerwaarts risico vrijmaken, aangezien het volgende zware ondersteuningsniveau pas rond de 20k wordt gevonden, wat de piek is die we in 2017 zagen en een cluster van hoge/pieken in november 2020, net voor de pauze die BTC helemaal naar 65k bracht.

 Voor cryptocurrency-investeerders die de afgelopen weken hun eerste run van crypto-paniek hebben ervaren – niet alleen getuige zijn van grote bitcoin-dalingen, maar ook van de crash in stablecoins, de ineenstorting van Luna, Terra en uit de gratie vallen voor Terraform Labs-oprichter Do Kwon – wen er maar aan, vertelt Directeur van MiD92 Crypto Division Joey Nafzger.

Er komt meer pijn, zegt Nafzger, er zullen meer risico’s worden blootgesteld, maar uiteindelijk is het een goede zaak voor de gedecentraliseerde economie. Voor de crypto-belegger zegt hij dat de les van de afgelopen weken terug moet zijn naar het crypto-equivalent van het traditionele marktbeleggingsconcept van het gemiddelde van de dollarkosten – langzaam opbouwen van een positie in een asset in de loop van de tijd, zodat al uw geld niet wordt blootgesteld tot een enkele aanval van volatiliteit.

$BTC Net Positions Heatmap picture
$BTC Net Posities Heatmap afbeelding

31300 is de plaats waar recentelijk grote posities zijn geopend en kan fungeren als een psychologisch ondersteunings- en weerstandsniveau. Deze niveaus fungeren als “break-even” prijsniveaus voor longs en shorts. Bitcoin bereikte deze week het laagste niveau sinds december 2020, sommige onder de $ 26.000, en aandelen van beursgenoteerd crypto-makelaarsbedrijf Coinbase daalden met maar liefst 74% in het jaar tot nu toe deze week:

“En je moet zeker voorbereid zijn om het nog een hele tijd vol te houden”, voegde Nafzger eraan toe. “Omdat we ons nog in de ontluikende periode bevinden van het uitbouwen van dit hele financiële systeem.”

De scherpe daling van de financieringsgraad over de hele markt leidde tot prijsstabilisatie / lokale ommekeer. Als we ook kijken naar de financieringspercentages ‘in verhouding tot zichzelf’ (de historische gegevens van de munten in plaats van de rest van de markt), zitten we nog steeds in een zee van groene / lage percentielwaarden.

Fund rate
Financieringspercentage ten opzichte van de markt

De laatste tijd zijn beleggers niet geduldig geweest, waarbij de instellingen die zich in crypto hadden opgestapeld, zich massaal terugtrokken, met aanzienlijke winsten van de grond kwamen, en veel beginnende retailbeleggers achterlieten met de tas, een klassiek resultaat in een marktzeepbel. “Wat er in de markt aan de hand is, is een uitspoeling van risico’s en hefboomwerking in het hele wereldwijde marktsysteem, en we hebben dat zeker heel scherp gevoeld in crypto, vooral in de afgelopen weken”, zei Nafzger. “Ik zeg al heel lang dat dit een lang proces van adoptie en groei zal zijn.”

Hierover was al info bekend in ons eerdere artikel: 

Hyper crypto-adoptie zal binnenkort hyper-inflection raken.

Het strategieonderzoek van MiD92 CD zal zich niet voorbehouden aan het idee dat het “te laat is om te realiseren” in crypto, gezien het dat de ruimte “relatief” is in termen van andere activaklassen.

“Wat nodig is, is zichtbare consolidatie in de markt zelf en in de bedrijven die de markt bedienen”, aldus Nafzger.

“creatieve vernietiging” zal de crypto-industrie op de lange termijn sterker maken. “Er zijn veel bedrijven en protocollen en activa waar we het proces van creatieve vernietiging nodig hebben om door de markt te komen.”

“Ik zou verwachten dat in de komende weken, na deze echt dramatische neergang in de markt, enkele van de risico’s via de economie zichtbaar zullen worden”, zei Nafzger.

Dit omvat de bedrijven, handelsfirma’s en fondsen die hun risico’s niet op de juiste manier hebben beheerd, die worden stopgezet. Met andere woorden, losse handen worden geliquideerd en diamanten handen zullen als diamanten zijn. “Het zal een paar weken, zo niet maanden duren om het rimpeleffect te zien van een echt brute twee of drie weken voor crypto,” voegde hij eraan toe.

Nafzger bleef als de crypto-bull, vertelde zijn klanten als iemand die nu getuige is van hun “vierde of vijfde” marktcyclus in de volatiele fintech-sector, dat “elke keer het brute pijn was op de weg naar binnen, maar heeft geleid tot een sterkere industrie en meer bruikbare industrie, en echte fundamentele groei in de komende twee tot drie jaar die volgen.

fund rate relative to itself
Financieringspercentage ten opzichte van zichzelf

Ongeacht wat de digitale valutamarkten op korte termijn doen, beleggers moeten vertrouwen houden, zei Joey Nafzger, oprichter en directeur van MiD92 Crypto Division

Contact

Neem contact op met MiD92 Crypto Division en start met investeren in het meest veerkrachtige en winstgevende investeringsplatform ter wereld.

Pin It on Pinterest

error: Crypto Division content is protected!!