Joey Nafzger

Hyper crypto-adoptie zal binnenkort hyper-inflection raken.

Gepubliceerd om:

19:34 16-02-2022

MiD92 Crypto Division is ervan overtuigd dat het potentieel van cryptocurrencies als investeringsmogelijkheid verwant is aan de begindagen van het internet. De technologie achter crypto volgt een adoptiepad vergelijkbaar met dat van het internet in de jaren ’90

 

Volgens MiD92 Crypto Division, toen “consumenten nog tijd nodig hadden om te ontdekken wat de technologie is, wat het betekent en hoe het hen ten goede kan komen.” Net als het internet suggereert het enorme stijgende aantal crypto-gebruikers echter dat “dit het begin is om de technologie wereldwijd en in een snel tempo te omarmen.”

 

Volgens een Crypto.com studie van juli vorig jaar verdubbelde het aantal cryptogebruikers over de hele wereld van 100 miljoen in januari 2021 naar 221 miljoen in juni. Cryptocurrencies is het te vroeg of te laat? Cryptocurrencies zijn “levensvatbare investeringen”, maar er is geen haast voor beleggers om de nog steeds volwassen wordende markt te betreden. Het strategieonderzoek van MiD92 CD zal zich niet voorbehouden aan het idee dat het “te laat is om te investeren” in crypto, gezien het feit dat de ruimte “relatief jong” is in termen van andere activaklassen.

 

Wanneer deze trend zich voortzet, zullen cryptocurrencies binnenkort de vroege adoptiefase verlaten en een buigpunt van hyper-adoptie betreden, wat vergelijkbaar is met andere technologieën. “Er is een punt waarop de adoptiegraad begint te stijgen en niet achterom kijkt. Precieze cijfers terzijde, het lijdt geen twijfel dat de wereldwijde acceptatie van cryptocurrency binnenkort realiteit is en binnenkort een zogenaamd hyper-buigpunt kan bereiken.

Geschiedenis van internetgebruik versus crypto-gebruikers

Het verwijderen van regelgevende wegversperringen is noodzakelijk voor een grotere acceptatie, gelukkig verandert de omgeving langzaam in “coaguleren cryptocurrencies als investeringsactiva.” Er kunnen echter snel “beleggingsopties van hogere kwaliteit” ontstaan als de regelgevende hindernissen worden weggenomen.

 

Wees nooit gehaast, want de meeste kansen liggen voor ons, niet achter ons.

We zijn hoopvol dat toezichthouders binnenkort beleggingsfondsen en ETF’s kunnen goedkeuren die worden ondersteund door de digitale activa zelf, waarschijnlijk zelfs dit jaar. (2022) Multinationals zoals MicroStrategy, Tesla en Meta hebben cryptocurrency gekocht ter waarde van miljoenen, wat laat zien hoe volatiliteit in prijzen grote beleggers heeft verbijsterd.

 

Opmerking* Beleggen of handelen mag alleen door professionals worden gedaan. Vanwege hoge verliezen en zelfs een verlies van 100% wanneer men niet over de juiste vaardigheden beschikt om deze zeer volatiele markt in hun voordeel te gebruiken.

Probeer een testaccount te gebruiken voor een jaar of zo. Geloof nooit iemand en vertrouw YouTube-kanalen niet. Doe altijd je eigen onderzoek voordat je verder gaat met handelen.

Contact

Neem contact op met MiD92 Crypto Division en start met investeren in het meest veerkrachtige en winstgevende investeringsplatform ter wereld.

Pin It on Pinterest

error: Crypto Division content is protected!!