Joey Nafzger

Het signaal waar alle whales op wachten!

Gepubliceerd op:

16:52 – 08-20-2022

Vandaag ga ik een megasignaal laten zien. Ik zal uitleggen wat het is.

Hash-ribbons, die algemeen beschikbaar zijn op TradingView, zijn een indicator die bestaat uit twee eenvoudige voortschrijdende gemiddelden (SMA’s) van de hash-snelheid van Bitcoin: de 30-daagse en 60-daagse SMA. Een neerwaarts kruis van de korte termijn MA op de lange termijn MA markeert het begin van een capitulatieperiode, terwijl een opwaartse kruis zijn einde ziet.

Zoals te zien is aan de onderkant van de Bitcoin-grafiek (grafiek hieronder) en het is echt een geweldige indicator. Het werkelijk belangrijke punt dat het laat zien, is dat we ons in een capitulatiefase bevinden.

Het belangrijkste is dat we een kruis nodig hebben voor de rode lijn op de Bitcoin-grafiek en kijken naar de Has-ribbon-indicator, boven de grijze lijn.

Als we dit kruis kunnen zien, zien we misschien het koopsignaal. Terugkijkend leert de geschiedenis ons dat het een goede indicator is. Toch werkt niets 100%, maar als je veel indicatoren hebt, als je veel instrumenten hebt om naar te kijken, kun je misschien proberen dit punt vast te leggen om een goede longpositie te maken. (geen financieel advies, maar het kan wel.

Hash Ribbon-indicator op de Bitcoin-prijsgrafiek

Het is mogelijk dat we een bodem zagen bij 20k en het is mogelijk om een mooie doorbraak te zien uit de mooi vallende verbredende wig.

De dalende verbredende wig wordt gemeten als een omkeringspatroon en is bullish. Hoewel het patroon meestal een omkeringssignaal is, is een voortzetting van de neerwaartse trend nog steeds mogelijk.

Natuurlijk is een dalende, wijdere wig bullish. Wat hebben we nodig? We hebben een uitbraak nodig. Boven de rode lijn op de Bitcoin-grafiek (grafiek hierboven) en hierna zien we mogelijk een nieuwe mogelijke ATH (all time high) die niet onmogelijk is voor MiD92 Crypto Division.

Ik weet dat het gewoon TA (technische analyse) is en de wereld is hier tegen. Alles wat er in de wereld gebeurt, alles ziet er heel slecht uit, maar als we naar deze TA kijken, ziet het er niet zo slecht uit. We hebben een falling broadening wedge. Als we wat beter kijken, zien we dat we een steeds groter wordende acsending broadening wedge hebben. Wat een draagpatroon is.

Dus misschien een mooi koopsignaal met de hash -ribbons hierna kunnen we naar de maan met de moonboys. Nooit FOMO!

Doe je onderzoek of vraag om advies als je niet zeker weet wat je moet doen.

Contact

Neem contact op met MiD92 Crypto Division en start met investeren in het meest veerkrachtige en winstgevende investeringsplatform ter wereld.

Pin It on Pinterest

error: Crypto Division content is protected!!