Joey Nafzger

Grote headline op Forbes*

19-02-2022

‘’Crypto Crash: Bitcoin Now Braced For A $100 Trillion Bombshell That Could Boost The Price Of Ethereum, BNB, Solana, Cardano And XRP’’

Er waren een paar dingen die te verwachten waren.

  1. De prijs daalde een beetje nadat de spanningen in Oekraïne ernstiger werden sinds de Russische ambassade de meeste van hun papieren documenten verbrandde.
  2. De prijsvoorspelling zoals vermeld op Forbes.

Het was een kwestie van tijd dat de spanningen tussen Oekraïne en Rusland wat zouden escaleren. Gelukkig heeft dit een positief effect op de cryptocurrency markt. Aangezien de prijs in een fase van accumulatie is gedaald, is dit een zeer positief teken voor de komende maanden.

De regering-Biden is hoog in de wolken met hun hoofden die Oekraïne belangrijker vinden. Aangezien de handtekening al op het uitvoeringsbesluit had moeten staan voor het starten van de regulering van de cryptocurrency als overheid. Gezien het feit dat deze mannen en de mannen van de FED, SEC enz. vrij oud zijn, komt het niet als een verrassing, aangezien de oudere generatie de neiging heeft om oorlog te voeren.

Digging BTC
Een tijd voor de industrie om de infrastructuur en applicaties op te ruimen en verder te bouwen

Het is leuk om te zien dat het onderzoek en de zorgvuldige voorspellingen van MiD92 Crypto Division altijd perfect zijn.

De periode waarin de prijzen dalen, geeft een tijd aan voor de industrie om de infrastructuur en applicaties op te krikken en voort te bouwen die de volgende actie in de komende bull-markt mogelijk maken. Er is gedecentraliseerde financiën, de metaverse NFT’s en meer. Met veel interesse in nieuwe divisies van crypto die geen Bitcoin zijn.

”Bijvoorbeeld de rente — en geld — in NFT’s nam in 2021 een hoge vlucht. De meeste mensen zien ze nog steeds alleen als digitale kunst, een concept dat voor velen moeilijk te vatten is. Mensen zien ook andere mogelijke toepassingen van NFT’s over het hoofd. Een NFT van een huisakte kan bijvoorbeeld een geschiedenis van eigendomsbezit opleveren, terwijl NFT-medische dossiers patiënten een veilige manier kunnen bieden om informatie met artsen te delen.” zei Rodrigo Vicuna, chief financial officer bij Prime Trust.

Hoewel renteverhogingen dit jaar waarschijnlijk 2-3 keer zullen plaatsvinden, zal dit nog steeds een positief resultaat hebben voor de cryptocurrency-markten. Bij MiD92 Crypto Division zijn we blij om alle goede dingen te zien die ervan profiteren.

Contact

Neem contact op met MiD92 Crypto Division en start met investeren in het meest veerkrachtige en winstgevende investeringsplatform ter wereld.

Pin It on Pinterest

error: Crypto Division content is protected!!