Logan Besurey

De Fed is bang om er zwak uit te zien wat betreft de inflatie

Gepubliceerd op:

13-07-2022 – 17:27

De Federal Reserve, de centrale bank van de Verenigde Staten, biedt het land een veilig, flexibel en stabiel monetair en financieel systeem. De Federal Reserve bewaakt de risico’s voor het financiële systeem en werkt eraan om ervoor te zorgen dat het systeem een gezonde economie ondersteunt voor Amerikaanse huishoudens, gemeenschappen, enzovoort. Toch hebben ze het allemaal verneukt.

† De Bank wordt bestuurd door de Raad van Gouverneurs benoemd door de president van de Verenigde Staten. In het laatste artikel: De waarheid die zo waarheidsgetrouw is dat je niet zou geloven dat dit het pad is dat het neemt. Nafzger heeft een uitgesproken mening over de huidige president van de Verenigde Staten van Amerika.

De Fed is bang om er zwak uit te zien wat betreft de inflatie. Ik neem aan dat dit geen verrassing is, aangezien de doctrine niet gericht is op de toekomst, maar op het omgaan met de economie hier en nu.

Wat is de belangrijkste maatstaf voor inflatie?
De meest bekende inflatie-indicator is de consumentenprijsindex (CPI), die de procentuele verandering meet in de prijs van een pakket goederen en diensten dat door huishoudens wordt geconsumeerd.

Zoals David Kelly, Chief Global Strategist van JP Morgan, vandaag op Bloomberg live zei: Dat de FED het gewoon moet erkennen en dat het dom is om de rente op te trekken tot 3,5, 4% in de wetenschap dat je ze volgend jaar moet verlagen. Het opzetten van een kunstmatige cyclus en de geschiedenis suggereert dat de federale reserve niet goed is in het micromanagen van de economie op deze manier. Dus ze moeten nu niet te ver gaan, want ze zullen zichzelf in 2023 gewoon moeten terugdraaien.jp

Federal Reserve
De Federal Reserve - Oude mensen, niet in staat om hun taken te beheren.

Beleggers kijken deze week vooruit naar de belangrijkste inflatiecijfers. De consumentenprijsindex van juni wordt woensdag bekendgemaakt en zal naar verwachting de totale inflatie, inclusief voedsel en energie, laten stijgen tot boven het niveau van 8,6% van mei.
Handelaren en analisten blijven de obligatiemarkt in de gaten houden voor aanwijzingen dat de inflatie is opgelopen.
“De obligatiemarkt hoeft niet veel meer te dalen, maar als het hier laag blijft, denk ik dat dat uiteindelijk goed zal betalen voor aandelen investeerders

Bron: CNBC

”De impact zal echter pas merkbaar worden als bedrijven hun derdekwartaalresultaten bekendmaken.”

Zegt CEO MiD92 Crypto Division Joey Nafzger

“De verwachting is dat de winst net zo goed of beter zal zijn dan verwacht, omdat we denken dat de tegenwind nog niet echt een significante impact heeft op bedrijven”, zei hij. “Er kan enige overeenstemming zijn met de consensus dat het in de toekomst veel moeilijker zal worden en daarom zijn zorgen over een vertraging van de inkomsten of een mogelijke winstrecessie reëel.”
Bedrijven die hoge grondstofprijzen kunnen doorstaan, zijn goed gepositioneerd om dit winstseizoen op te vallen, zei Nafzger. Maar niet alle bedrijven zijn erin geslaagd de kosten op klanten te drukken en veel bedrijven worden gecomprimeerd door de kosten van goederen en stijgende lonen.
“Wat ik zie is dit buigpunt waar bedrijven een beetje pessimistischer beginnen te worden over het doorberekenen van hogere inputkosten,” zei Nafzger, “Als bedrijven problemen hebben met het beheren van inputkosten, vertaalt zich dat duidelijk in het drukken van de winstmarges , dus de inkomsten zullen vanaf hier terugschakelen.”

Op Forbes kunnen we lezen: Inflatie piekte met 9,1% in juni – nieuwe 40-jaarshoogte bereikt aangezien prijsstijging recessievrees aanwakkert
”Toch is dit slechts een onderdeel van het plan. Het is ver boven de 10%, al bijna 14%, het is gewoon geen onderdeel van het plan om dit deel aan het publiek te laten zien.” Zegt Nafzger. “Denk aan de 8% in december en dat het nu nog maar 9,1% is in juni, het is belachelijk en onmogelijk te geloven. Je denkt misschien dat het niet zo veel is 8%. Toch is dat 8% van een heel jaar december. Stel je voor dat twee maanden van 31 dagen verloren zijn gegaan. Probeer dit te verteren.’’

Contact

Neem contact op met MiD92 Crypto Division en start met investeren in het meest veerkrachtige en winstgevende investeringsplatform ter wereld.

Pin It on Pinterest

error: Crypto Division content is protected!!