Joey Nafzger

Centrale banken en overheden over de hele wereld in angst

Gepubliceerd op:

7:56 22-02-2022

Canadese “autoriteiten” tonen hun onbegrip enorm. Terwijl ze hebben geprobeerd bitcoin-adressen te “bevriezen” van eerlijke mensen uit het Vrijheidskonvooi.

De Canadese rechtbank is gefrustreerd om een wallet-provider te dwingen gevoelige gegevens over gebruikers van hun software op te geven. Het is duidelijk dat dit gegevens zijn die ze niet bezitten omdat ze alleen software maken. De rechtbank lijkt te geloven dat bitcoingebruikers klanten zijn, zoals in een ‘bank’.

Nunchuk is niet eens Canadees en belangrijker een niet-bewarende bitcoin-portemonnee-aanbieder. Het bevel beval hen om te helpen bij een massale financiële achtervolging. Hoewel ik zelf dol ben op psychologie en kan begrijpen wat er in de hoofden (smiley face) van deze ”autoriteiten” omgaat, vind ik het grappig dat ze nog steeds denken dat ze iets te zeggen hebben. Hieronder het ”bevel” en de felle reactie van Nunchuk (afbeelding rechts), het lezen waard:

Het Hooggerechtshof van Ontario - Mareva Injunction
Gisteren heeft het Hooggerechtshof van Ontario ons een Mareva-Injunction gestuurd, waarin ons wordt bevolen om informatie over de activa die betrokken zijn bij de #FreedomConvoy2022-beweging te bevriezen en openbaar te maken. Hier is onze officiële reactie.

In Nederland heeft een van de banken, ABN Amro het zelfs aangedurfd om Bitvavo, een cryptovaluta-uitwisselingsplatform ”hoeveel klanten heb je” te vragen, waarop Bitvavo antwoordde: ”Stel je eens voor waarom ze dat zouden vragen.”
Oprichter van ABN Amro – Staat der Nederlanden

Hoewel er enkele banken zijn zoals Revolut die niet neerkijkt op crypto en zich erop aanpast.

Het einde van het tijdperk van de “tirannen” is in zicht. Als deze klootzakken blijven pesten, zullen ze wat kwaad doen. Maar volgens een Spaanse anarchist Durrutti: “We should not be in the least afraid of ruins. They may blast and lay bare this world before they go but we carry a new world here in our hearts, and this world is growing as we speak”.

Statistieken Cardano - ADA van 1 Januari tot 22 Februari

Remarquabel is dat in 2022 het aantal Cardano-wallets met 13,08% is gestegen, van 2.666.372 op 1 januari tot 3.015.400 op 7 februari.

Cardano-portemonnee-bezitters stonden met Kerstmis 2020 op slechts 190.000.
Merk op dat de grafiek ”Total Wallets” een vergelijkbaar verloop heeft als het aantal internetgebruikers vroeger.

Bekijk hier de grafiek van ”Internetgebruiksgeschiedenis versus crypto-gebruikers”.

Sluit je aan bij mij en meer dan 15 miljoen gebruikers die van Revolut houden. Schrijf je in via mijn onderstaande link:

https://revolut.com/referral/joeytyca!SEP1-22-AR

 

Gisteren heeft het Hooggerechtshof van Ontario ons een Mareva-Injunction gestuurd, waarin ons wordt bevolen om informatie over de activa die betrokken zijn bij de #FreedomConvoy2022-beweging te bevriezen en openbaar te maken. Hier is onze officiële reactie.
Contact

Neem contact op met MiD92 Crypto Division en start met investeren in het meest veerkrachtige en winstgevende investeringsplatform ter wereld.

Pin It on Pinterest

error: Crypto Division content is protected!!