Joey Nafzger

Accumulatie voor Q2

18-02-2022

Accumulatie voor Q2 Accumulatie in crypto betekent niets meer dan het toevoegen van meer munten aan uw portefeuille. Cryptocurrency is een relatief nieuwe beleggingsklasse. Dit maakt het natuurlijk moeilijk te begrijpen, omdat er constante innovatie van technologie omheen is.
Crypto kan volatieler en onvoorspelbaarder zijn dan traditionele activa. Dit kan te waardevol zijn voor degenen die begrijpen hoe ze de cryptocurrency-markt moeten aanpakken. De accumulatiefase kan het begin zijn van een nieuw project of het definiëren van een einde van een eerdere fase waarin de markt een dieptepunt heeft bereikt.
 
In het geval dat de markt een bodem heeft bereikt, hebben de zwakke handen verkocht en het is wanneer slim geld zich inkoopt, in de veronderstelling dat het ergste voorbij is. Dit is het begin van een nieuwe cyclus en velen noemen dit “het kopen van de dip”. Dit is het punt in de cyclus waar de prijs het laagst is. Het is ook een punt dat wordt gekenmerkt door het marktsentiment dat van negatief naar neutraal (van de vorige cyclus) gaat.
MiD92 Crypto Division tekent de toekomst. MiD92 Crypto Division
MiD92 Crypto Division tekent de toekomst.
Helaas willen we allemaal graag geloven dat de prijzen zullen blijven stijgen. Het werkt gewoon niet zo in de cryptocurrency-markt. Dat maakt het voor de meeste beleggers moeilijk om te verkopen wanneer de prijs blijft stijgen. De beste realistische benadering is echter een natuurlijke, dat de prijs altijd zal dalen.
 
De bell curve is een functie van onze zogenaamde werkelijkheid. De tegendraadse benadering van beleggen, vooral in de cryptocurrency-markten, is een belangrijke. Het is belangrijk om te onthouden dat er overal om ons heen cycli bestaan. De zon, de maan en de markten hebben allemaal hun eigen cycli. Het begrijpen van de marktcycli en de fasen van de markten is een noodzakelijke en slimme benadering bij het bepalen van de beste tijd om te kopen of verkopen op de cryptocurrency-markten.
 
Voor handelaren en beleggers in cryptocurrency zal het kennen en gebruiken van deze kennis zeker profiteren om de risico’s te minimaliseren en het rendement te maximaliseren.
accumulatie
Contact

Neem contact op met MiD92 Crypto Division en start met investeren in het meest veerkrachtige en winstgevende investeringsplatform ter wereld.

Pin It on Pinterest

error: Crypto Division content is protected!!