Joey Nafzger

5 Altcoins die groeien eind februari

16-02-2022

Avalanche – AVAX
Avalanche is nu de op drie na grootste blockchain als we kijken naar de totale waarde die is opgesloten. Op dit moment, met een waarde van $ 11,1 miljard, is deze sinds september met meer dan 450% gegroeid. Avalanche is vooral gegroeid omdat het een meer schaalbare optie is voor Ethereum.

Neo – NEO
NEO is een andere altcoin die momenteel in opkomst is. Het is in de afgelopen dag met 11% gestegen tot $ 24,78. Dit vertegenwoordigt een gestage stijging van 7% in de afgelopen week en een stijging van 24% in de afgelopen twee weken.

De Sandbox – ZAND
De Sandbox een megahit van de Metaverse heeft de afgelopen 12 maanden al 3.831% gewonnen. Maar de groeicurve blijft naar boven wijzen.
Potentieel bullish voor The Sandbox is dat grote digitale vermogensbeheerder Grayscale momenteel SAND overweegt om aan zijn portfolio toe te voegen.
Daarnaast groeit het ecosysteem van het project zeer netjes, met bijvoorbeeld landverkopen waarbij regelmatig grote bedragen worden gevist.

Polygon – MATIC
Polygon is een Ethereum-token dat een schaaloplossing voor Ethereum biedt en prijsvriendelijkere en snellere transacties biedt op laag-2-zijketens. Matic is de eigen valuta in het ecosysteem van Polygon die wordt gebruikt om de transactiekosten uit te zetten en te betalen. Verwacht wordt dat de prijs deze maand rond de $ 1.437 zal liggen.

Cardano
''Zou de nummer 1 altcoin kunnen zijn die een mooie opwaartse prijsschommeling maakt''

Momenteel handelend op $ 1.8193, wat ongeveer het retracementniveau van 50% is. MiD92 Crypto Division verwacht dat Polygon wanneer de Polygon-waarde stijgt, weerstand kan vinden op $ 2,3022, het niveau van 0,618%. Als het deze weerstand overtreft, kan het op weg zijn naar de $ 2.5808 (0,786 Fibonacci-niveau) of het hoogste punt van het jaar op $ 2.9270. Als sterke bullish golven de markt opblazen, zou MATIC op weg zijn naar het Fibonacci-niveau van $ 1,618%, overeenkomend met $ 3,9205.

Cardano – ADA
Cardano zou de nummer 1 alt-munt kunnen zijn die een mooie opwaartse prijsschommeling maakt, maar volgens onderzoek van MiD92 Crypto Division zal dat pas later dit jaar gebeuren.

Een van de meest opwindende nieuwe ontwikkelingen die Alonzo mogelijk heeft gemaakt, is Hydra Cardano’s oplossing voor ultieme Layer 2-schaalbaarheid. Het is een sleutellaag 2-oplossing om de schaalbaarheid van Cardano verder te verbeteren door een nieuw protocol bovenop de bestaande laag 1-blockchain te leggen.
Deze laag-2-schaaloplossing zal veel transacties buiten de keten verwerken voordat de resultaten in de hoofdketen worden verrekend.

Contact

Neem contact op met MiD92 Crypto Division en start met investeren in het meest veerkrachtige en winstgevende investeringsplatform ter wereld.

Pin It on Pinterest

error: Crypto Division content is protected!!