Joey Nafzger

20k target of 54k revival? Zal Bitcoin zegevieren?

Gepubliceerd op:

05-01-2022

19:53

Investeerders zullen zich deze woensdag concentreren op de Federal Reserve, aangezien beleidsmakers van de Federal Reserve naar verwachting de rente agressief zullen verhogen. Nederlandse Bank ING voorspelt een stijging van 50 bp en een aankondiging van aanscherping QE.

Financiële instellingen, analisten en economen over de hele wereld verwachten dat het Federal Open Market Committee (FOMC) de rente volgende week strijdlustig zal verhogen.

De hoogste Amerikaanse aandelenindices zagen aan het einde van de week aanzienlijke verliezen en de Nasdaq zag zijn slechtste startprestatie in vier maanden sinds ’71. Crypto-markten hebben ook een nogal zware week gehad, aangezien de hele crypto-economie sinds 25 april 8,99% ten opzichte van de Amerikaanse dollar is kwijtgeraakt, van $ 1.967 biljoen naar $ 1.79 biljoen.

Ondanks de mogelijkheid van een grote opwaartse beweging, lijkt een mogelijk doel van $ 20k onvermijdelijk, zelfs met de voortdurende ontwikkelingen in de aanpassing van crypto kan het niet worden genegeerd.

Shoulder Head Shoulder voor bitcoin op de 4h-grafiek?

Hoewel Bitcoin het patroon van Nasdaq bijna identiek volgt, zijn er mogelijkheden om in mei een grote schommel te zien tot $ 54k.

De wereldwijde investeringsbank Goldman Sachs heeft haar allereerste contante lening aangeboden, ondersteund door bitcoin (BTC), meldde Bloomberg donderdag.

Een woordvoerster van de bank legde aan de publicatie uit dat de beveiligde leenfaciliteit contant geld uitleende dat werd onderpand door bitcoin die eigendom is van de lener. Ze merkte verder op dat de deal interessant was voor Goldman Sachs vanwege de structuur en het 24-uurs risicobeheer.

Goldman Sachs zei in januari dat de prijs van bitcoin $ 100K zou kunnen bereiken. “Bitcoin kan toepassingen hebben die verder gaan dan alleen een ‘waardeopslag'”, legde de analist van de bank uit, eraan toevoegend dat “digitale activamarkten veel groter zijn dan bitcoin.”

Door Bitcoin ondersteunde leningen worden steeds populairder. Het aan de Nasdaq genoteerde softwarebedrijf Microstrategy heeft onlangs een lening van $ 205 miljoen gekregen van Silvergate Bank, ondersteund door de bitcoin-holdings van het bedrijf. Microstrategy gebruikte de lening om extra bitcoin te kopen voor zijn bedrijfskas.

Zullen de regenbuien in april korenbloemen geven?

Contact

Neem contact op met MiD92 Crypto Division en start met investeren in het meest veerkrachtige en winstgevende investeringsplatform ter wereld.

Pin It on Pinterest

error: Crypto Division content is protected!!